Fejléc átugrása
 

Képernyő

A megjelenített funkcióelemek választógombként működnek. Az elemek kiválasztásához vagy megadásához nyomja meg enyhén a megfelelő elemet.

Ha kiválaszt vagy meghatároz egy elemet, akkor az a következőképpen jelenik meg: Operation panel screen illustration. Nem lehet használni azokat a gombokat, amelyek így jelennek meg: Operation panel screen illustration

Kezdeti másolás képernyő

Kezelőpanel képernyőjének illusztrálása számozott jelölés illusztrálása

  1. Ezen a területen megadhatja az eredeti típusát, a kép sűrűségi szintjét, illetve egyéb beállításokat is elvégezhet.

  2. Működési állapotokat és üzeneteket jelenít meg.

  3. A Felhasználói eszközök menü Méretarány részében az előre beállított méretarányokon kívül legfeljebb 3 gyakran használt méretarányt is megadhat. További részleteket az Általános beállítások útmutatóban olvashat.

  4. Megjeleníti a beolvasott eredetik, a másolandó példányok és az elkészült másolatok számát.

  5. Az aktuális beállítások megerősítéséhez nyomja meg a gombot.

  6. Megjeleníti a billentyűparancsokat. A gyakran használt funkciók beállítását a Felhasználói eszközök menü Általános tulajdonságok pontjában végezheti. További részleteket az Általános beállítások útmutatóban olvashat.

  7. Megjeleníti a Rendezés, Adagolás, Tűzés és Lyukasztás funkciókat.

  8. Megjelenítheti az elérhető funkciókat. A funkciókhoz tartozó menü megjelenítéséhez nyomja meg a megfelelő funkciót. Az aktuálisan kiválasztott funkciókat egy kapocs jelzi.

Megjegyzés

  • Az ábrán látható példa olyan készülék kijelzőjét mutatja, amelyhez csatlakoztatták az opcionális füzet finisert, a kétoldalas egységet, a papíradagolót és a kézi adagolót.

Kapcsolódó témakörök

Egyszerűsített kijelző