Vynechat záhlaví
Na obrazovkuStránka pro standardní webový prohlížeč
 

Rychlá instalace pro síť

Ovladač tiskárny, Uživatelskou příručku a DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client nainstalujte podle dále uvedeného postupu.

Důležité

  • Pokud verze SmartDeviceMonitor for Client, již nainstalovaná na počítači, je novější než verze na CD-ROM, nemůžete pro instalaci ovladače tiskárny použít „Rychlou instalaci“. Nainstalujte ovladač tiskárny, potom vytvořte port.

  • Pro instalaci pod Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003 nebo WindowsNT4.0 musíte mít účet umožňující správu tiskáren. Přihlašte se jako správce.

Poznámky k instalaci (Síťové připojení)

Pokud se ukáže dialogové okno „Digital Signature Not Found“ nebo [Instalace softwaru], [Instalace hardwaru] či [Windows nemůže ověřit vydavatele softwaru tohoto ovladače]:

  1. Klepněte na [Yes], [Continue Anyway] nebo [Install this driver software anyway] pro pokračování instalace.

  1. Spusťte Windows a dodaný CD-ROM vložte do CD-ROM mechaniky.

    Ukončete všechny běžící aplikace.

  2. Zvolte jazyk rozhraní, potom klikněte na [OK].

  3. Klikněte na [Quick Install for Network].

  4. Přečtěte si pozorně celou licenční smlouvu. Souhlasíte-li s jejími podmínkami, klepněte na [I accept the agreement] a poté na [Next >].

  5. Spustí se vyhledávání síťové tiskárny. Když se objeví výběrové dialogové okno, zvolte model tiskárny, kterou chcete používat. Poté klikněte na [Instalovat].

    Instalace se spustí.

    Když se objeví dialogové okno [Instalace softwaru] nebo [Windows nemůže ověřit vydavatele softwaru tohoto ovladače], viz „Poznámky k instalaci“.

    Jestliže tiskárnu nelze najít a v dialogovém okně výběru tiskárny se objeví pouze „Port tiskárny“, nebyla zadána IP adresa tiskárny nebo počítač a tiskárna nejsou ve stejném segmentu sítě. Před instalací softwaru zkontrolujte IP adresu tiskárnu a topologii sítě. Můžete také v dialogovém okně zvolit „Port tiskárny“, a potom nainstalovat ovladač tiskárny. V tomto případě se SmartDeviceMonitor for Client nenainstaluje současně, proto jej nainstalujte poté. Následně nakonfigurujte port.

    Když se objeví zpráva „Digitální podpis nenalezen“ nebo [Instalace hardwaru], viz „Poznámky k instalaci“.

  6. Klepněte na [Dokončit].

    Ovladač tiskárny, Uživatelská příručka a DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client jsou nyní nainstalovány.

Upozornění

  • Po vložení CD-ROM disku do mechaniky, se objeví dialogové okno [Drivers, Manual & Utilities]. Jestliže tomu tak není, poklepejte dvakrát na ikonu CD-ROM v okně [Tento počítač] nebo [Průzkumník] a poté znovu dvakrát poklepejte na [Setup.exe].

  • Po ukončení instalace se na pracovní ploše vašeho počítače objeví ikona Uživatelské příručky

  • Jestliže se objeví zpráva vyzývající k restartování počítače, učiňte tak.

  • Ujistěte se, že je ovladač tiskárny správně nainstalován, jestliže ano, klávesa [Napájení] je osvětlena, a proveďte testovací výtisk.