Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Järjestelmävaatimusten tarkistus

Tarkista järjestelmävaatimukset ohjelmiston asentamiselle.

Pika-asennus USB-liitäntään

CD-levy ei ehkä ole kunnolla asemassa.

Tarkista, että CD-levy on kunnolla asemassa. Tarkista myös, että levy ei ole vahingoittunut ja CD-asema toimii oikein.

Virtajohto tai USB-kaapeli ei ehkä ole kiinnitetty kunnolla.

Tarkista, että virtajohto ja USB-kaapeli on kiinnitetty oikein ja ne eivät ole vahingoittuneet.

Käyttöjärjestelmä ei ole yhteensopiva.

Liian vähän vapaata kiintolevytilaa.

Tarkista, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on yhteensopiva tulostimen kanssa. Katso Tietokoneen ja asennuspaikan tarkistaminen.

Muut sovellukset eivät ole suljettuina.

Kun asennat ohjelmistoa, sulje kaikki muut sovellukset. Asennus voi keskeytyä, jos muita sovelluksia on auki. Sulje myös kaikki päällä olevat virustentorjuntaohjelmistot.

Windows teki USB-asetukset automaattisesti.

Avaa Windowsin laitehallinta ja poista sitten kohdasta [USB-ohjaimet] ristiriidassa olevat laitteet. Ristiriidassa olevien laitteiden vieressä on [!] tai [?] kuvake. Varmista, että et poista tarvittavia laiteohjaimia. Katso lisätietoja kohdasta Laitteiden poistaminen.

Tulostin on päällä ennen asennusta.

Laita tulostin pois päältä ja sitten taas päälle ja tee sitten uudestaan pika-asennus USB-liitännälle.

Windows NT 4.0 on käytössä.

USB-liitäntä ei toimi.

Laita tulostin pois päältä, irrota USB-kaapeli tulostimesta, käynnistä "Pika-asennus USB-liitännälle" uudelleen ja laita sitten tulostin päälle kun tulostinohjaimen asennuksen valmistumisesta kertova valintaikkuna tulee näkyviin. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, paina [Menu] -näppäintä ohjauspaneelissa, vaihda "USB Setting" kohdassa [Host Interface] valinnasta [Auto] valintaan [Full Speed], poista tulostinohjain, poista laiteohjain ja käynnistä "Pika-asennus USB-liitännälle" uudestaan.

Ohjelmiston asennuksen aikana tapahtuu virhe.

Jos virhe tulee siitä, että tulostin havaitaan tuntemattomana laitteena, seuraa ohjeita kohdassa "USB-liitäntä ei toimi". Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, toimi seuravasti: Käynnistä Windows uudelleen. Valitse [Käynnistä]-valikossa [Asetukset] ja sitten [Ohjauspaneeli]. Kaksoisnapsauta Järjestelmä-kuvaketta ja sitten [Laitteisto]-välilehdellä valitse [Laitehallinta]. Valitse tulostin kohdassa [Muut laitteet], avaa sen ominaisuuksien valintaikkuna. Napsauta [Yleiset]-välilehdellä [Päivitä ohjain] ja ohjelmisto asennetaan uudestaan.

Pika-asennus verkkoon

CD-levy ei ehkä ole kunnolla asemassa.

Tarkista, että CD-levy on kunnolla asemassa. Tarkista myös, että levy ei ole vahingoittunut ja CD-asema toimii oikein.

Virtajohto tai Ethernet-kaapeli ei ehkä ole kunnolla kiinni.

Varmista, että virtajohto ja Ethernet-kaapeli ovat kunnolla kiinni ja vahingoittumattomia.

Käyttöjärjestelmä ei ole yhteensopiva.

Liian vähän vapaata kiintolevytilaa.

Tarkista, että tietokoneen käyttöjärjestelmä on yhteensopiva tulostimen kanssa. Katso Tietokoneen ja asennuspaikan tarkistaminen.

Muut sovellukset eivät ole suljettuina.

Kun asennat ohjelmistoa, sulje kaikki muut sovellukset. Asennus voi keskeytyä, jos muita sovelluksia on auki. Sulje myös kaikki päällä olevat virustentorjuntaohjelmistot.

Tulostimen IP-osoitetta ei ole määritelty.

Tietokone ja tulostin eivät ole samassa verkkosegmentissä.

Jos tulostinta ei löydy ja vain "Tulostinportti" näkyy tulostimen valintaikkunassa, joko tulostimen IP-osoitetta ei ole määritetty tai tietokone ja tulostin eivät ole samassa verkon segmentissä. Tarkista ennen ohjelmiston asennusta tulostimen IP-osoite ja verkon topologia. Muussa tapauksessa, valitse "Tulostinportti" valintaikkunassa ja asenna sitten tulostinohjain. Jos teet näin, SmartDeviceMonitor for Client -ohjelmistoa ei asenneta samalla, joten asenna se myöhemmin ja valitse portti.

Uudempi versio SmartDeviceMonitor for Client -ohjelmasta on jo asennettu.

Jos tietokoneeseen on asennettu aiempi versio SmartDeviceMonitor for Client-ohjelmasta kuin CD-levyllä oleva, et voi käyttää pika-asennusta tulostinohjaimen asentamiseen. Asenna tulostinohjain ja luo sitten portti.