Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Tulostettujen sivujen määrän tarkastaminen ohjauspaneelin avulla (Counter (laskuri) -valikko)

Voit tarkastaa ja tulostaa tulostimen laskurien arvot.

Laskurit näyttävät tulostimella tehtyjen tulostusten määrän. Tulostuslaskurien lukemissa ei ole mukana testikuvia, jotka on tulostettu “Maintenance” -tilassa, järjestelmäasetuksia jotka on tulostettu “List/Test Print” -toiminnolla eikä laskuritulostuksia jotka on tehty “Counter” -toiminnolla.

Näytä laskuri

• Color:

Tämä laskuri näyttää tulostettujen värisivujen kokonaismäärän.

• Black:

Tämä laskuri näyttää tulostettujen mustavalkosivujen kokonaismäärän.

Tulosta

Voit tulostaa tulostimen laskurien arvot.

Liittyvät aiheet

Laskurin tarkistaminen