Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Tavallisen TCP/IP-portin käyttäminen

Tässä kerrotaan, kuinka tulostinohjain asennetaan (TCP/IP) ja miten tavallisen TCP/IP-portin asetukset tehdään.

Tärkeää

• Jotta voit asentaa tulostinohjaimen, kun käyttöjärjestelmä on Windows 2000/XP Professional/Vista tai Windows Server 2003, sinulla pitää olla oikeudet tulostimien hallintaan. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä tai Power Users -ryhmän jäsenenä.

1Käynnistä Windows ja aseta laitteen mukana toimitettu CD-levy CD-ROM-asemaan.

Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3Napsauta [Tulostinohjain].

Ohjelmiston lisenssisopimus näkyy [<Käyttöoikeussopimus>] -valintaikkunassa.

4Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, napsauta [Hyväksyn käyttöoikeussopimuksen] ja sen jälkeen [Seuraava >].

5Napsauta [LAN-liitäntä].

6Kaksoisnapsauta tulostimen nimeä, jolloin tulostimen asetukset tulevat esiin.

Kohdissa [Kommentti:], [Ohjain:] ja [Portti:] esitettävät tiedot vaihtelevat käyttöjärjestelmän, tulostimen mallin ja portin mukaan.

7Napsauta [Portti:] ja napsauta sitten [Lisää].

8Napsauta [Tavallinen TCP/IP] ja napsauta sitten [OK].

Määritä tavallisen TCP/IP-portin asetukset ja katso Windowsin ohjetta, jos [Tavallinen TCP/IP-portti] ei tule esiin.

9Napsauta [Seuraava >] [Lisää tavallinen TCP/IP-tulostinportti -avustajan] valintaikkunassa.

10Kirjoita tulostimen nimi tai IP-osoite [Tulostimen nimi tai IP-osoite] -ruutuun.

[Portin nimi] -ruudussa on automaattisesti portin nimi. Muuta nimeä tarvittaessa.

Kun laitteen valintanäyttö tulee esiin, valitse “RICOH Network Printer Driver C Model”.

11Napsauta [Lisää tavallinen TCP/IP-tulostinportti- avustajan] valintaikkunassa [Valmis].

Asennuksen käynnistämisen valintaikkuna tulee jälleen esiin.

12Tarkista, että valitun tulostimen portti näkyy kohdassa [Portti:].

13Muuta oletustulostimen asetuksia tarpeen mukaan.

14Napsauta [Jatka].

Tulostinohjaimen asennus käynnistyy.

15Valitse, avataanko tilavalvonta automaattisesti.

16Napsauta [Seuraava >].

17Napsauta [Valmis] asennuksen valmistumisesta ilmoittavassa valintaikkunassa.

Näytölle saattaa tulla viesti, joka kehottaa käynnistämään tietokoneen uudelleen. Viimeistele asennus käynnistämällä tietokone uudelleen.

Huom.

• Jos viesti “Digitaalista allekirjoitusta ei löydy” tai [Ohjelmiston asennus]-, [Laitteen asennus]- tai [Windows ei pysty varmentamaan tämän ohjelmiston julkaisijaa]-valintaikkuna tulee esiin:

• Jatka asennusta napsauttamalla [Kyllä], [Jatka] tai [Asenna ohjain].

• Näytölle saattaa tulla viesti, joka kehottaa käynnistämään tietokoneen uudelleen. Viimeistele asennus käynnistämällä tietokone uudelleen.

Viite

• Näytölle tulee viesti, jos tietokoneeseen on jo asennettu uudempi versio tulostinohjaimesta. Et voi tällöin asentaa sitä Auto Run -toimintoa käyttäen. Jos kuitenkin haluat asentaa tulostinohjaimen, käytä [Lisää tulostin] -toimintoa. Katso Jos näyttöön tulee viesti asennuksen aikana.