Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Host Interface -valikon muuttaminen

Tässä esitetään, miten voit muuttaa käyttöliittymän asetuksia.

1Paina [Menu]-näppäintä.

kuva

2Paina [Ylänuolinäppäin]- tai [Alanuolinäppäin], kunnes [Host Interface] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Menu:
Host Interface

3Paina [Ylänuolinäppäin]- tai [Alanuolinäppäin], kunnes [I/O Timeout] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Host Interface:
I/O Timeout

4Paina [Ylänuolinäppäin]- tai [Alanuolinäppäin], kunnes [20 seconds] tulee näyttöön, ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

I/O Timeout:
20 seconds

[Host Interface]-valikko tulee näyttöön.

5Paina [Online]-näppäintä.

Aloitusnäyttö tulee esiin.