Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Tulostimen USB-liitäntä

1Varmista, että tulostimen virta on sammutettu.

Älä käynnistä tulostinta ennen kuin olet lukenut, kuinka se tehdään.

kuva

2Käynnistä tietokone ja Windows.

3Poista tulostimen takaosassa olevan USB-liitännän suoja ja kytke sitten USB-kaapelin kuusiopistoke (tyyppi B) liitäntään.

kuva

4Kytke USB-kaapelin suorakulmainen pistoke (tyyppi A) tietokoneen USB-liitäntään.

Huom.

• Kytke USB-kaapelin liitin siten, että USB-merkki on ylöspäin.

• Varmista, että USB-kaapeli on kytketty kunnolla.

• Varmista, että USB-kaapeli on kytketty kunnolla, erityisesti jos ohisyöttötaso on asennettu, koska se tekee kaapelin liittämisestä vaikeaa.