Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Konfigurointisivun tulostaminen

Kun laite on asennettu, ennen kuin tulostin liitetään tietokoneeseen, suorita testitulostus tulostamalla konfigurointisivu.

Konfigurointisivun tulostaminen täyttää tulostuspäät, ja voit tarkistaa tulostimen toiminnan.

Konfigurointisivulta voit tarkistaa myös tulostimen määritykset ja järjestelmän asetukset.

Tärkeää

• Konfigurointisivu tulostetaan A4- tai Letter-paperille (8 1/2" × 11"), joten aseta ne samaan paperikasettiin.

1Paina [Menu]-näppäintä.

kuva

2Paina [Ylänuolinäppäin] tai[Alanuolinäppäin]-näppäintä ja hae esiin [Lista/testitulostus] ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

Menu:
List/Test Print

3Paina [Ylänuolinäppäin] tai[Alanuolinäppäin]-näppäintä ja hae esiin [Konfig. sivu] ja paina sitten [#Enter]-näppäintä.

List/Test Print:
 Config. Page

Konfigurointisivu tulostetaan.

Kun tulostus on päättynyt, näyttöön palautuu List/Test Print.

Tarkista, ovatko tulostuspään suuttimet tukkeutuneet, tulostamalla suutintesti.

4Paina [Virta]-näppäintä, kunnes tulostimen virta sammuu.

Jos tulostin on liitetty tietokoneeseen USB-liitännän kautta, siirry kohtaan Tietokoneen liittäminen ja ohjelmien asentaminen (USB-liitäntä).

Jos tulostin on liitetty verkkoon, siirry kohtaan Tietokoneliitäntä ja ohjelmiston asentaminen (verkkoyhteys).