Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Virtajohdon ja virran kytkeminen

Ennen kuin liität tulostimen tietokoneeseen, kytke tulostimen virtajohto ja kytke tulostimen virta päälle.

VAROITUS

• Kytke laite ainoastaan tällä sivulla ilmoitettuun virtalähteeseen.

• Vältä monijohdotusta.

• Kytke virtajohto suoraan seinäpistorasiaan. Älä koskaan käytä jatkojohtoa.

• Älä vahingoita, riko tai tee muutoksia virtajohtoon. Älä laita sen päälle raskaita esineitä. Älä vedä sitä voimakkaasti tai taivuta sitä enemmän kuin on tarpeellista. Tällaiset toimenpiteet voivat aiheuttaa sähköiskun tai tulipalon.

• Älä kytke tai irrota virtajohtoa märillä käsillä. Voit saada sähköiskun.

Tärkeää

• Älä käsittele laitetta, kun väriainetta täytetään.

• Väriaineen täyttäminen alkaa, kun laitteen virta kytketään päälle. Väriainetta täytetään, kunnes viesti “Loading Ink...” poistuu näytöstä.

1Poista virtajohdon ympärillä oleva oranssi teippi.

2Kytke virtajohto tulostimeen.

kuva

3Kytke virtajohto seinäpistorasiaan.

kuva

Pinnan kaltevuus saa olla enintään kaksi astetta.

Varmista, ettei virtajohto ole jäänyt tulostimen alle.

4Paina [Virta]-näppäintä.

kuva

Tulostin alkaa syöttää väriainetta tulostuspäihin (kestää noin 6 minuuttia).

Varmista, että viesti “Ready” on näytössä.

Älä sammuta laitteen virtaa tänä aikana. Varmista, että pistoketta ei irroteta seinäpistorasiasta.

Saatat kuulla napsahtelevan äänen tulostuspäiden täyttämisen aikana. Tämä ei ole toimintahäiriö, ja ääni lakkaa hetken kuluttua.