Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Laitteen takaosa

Näkymä takaa.

kuva

1. USB-liitäntä

Liitä tietokoneen USB-kaapeli tähän.

2. Takakansi

Avaa kansi, jos tulostimen sisällä on paperitukos.

3. Tuuletusaukko

Ilma tuuletetaan tämän aukon kautta, jotta tulostimen sisäosat eivät lämpene liikaa. Älä aseta mitään tuuletusaukkoa vasten tai tuki sitä. Tulostimen sisäosien kuumentuminen voi aiheuttaa laitteen rikkoutumisen.

4. Virtaliitäntä

Kytke virtajohto.

Kytke virtajohdon toinen pää tulostimen virtaliitäntään ja toinen pää pistorasiaan.

Liitä virtapistokkeeseen kiinnitetty maadoitusjohto suoraan maadoitusliittimeen.

5. Ohjauslevy

Irrota takakansi ja avaa ohjauslevy, jos tulostimen sisällä on paperitukos.

6. Hukkavärisäiliön kansi

Tulostimeen on asennettu hukkavärisäiliö, johon käytetty väriaine kerätään.

Ole varovainen, ettet roiskuta väriainetta.

Poista hukkavärisäiliö vain tarvittaessa.