Screen reader -lukuohjelman tukema sivuVakio

Tulostimen käyttöohjeet

Lue vastaava käyttöohje sen mukaan, mitä haluat tehdä.

Pika-asennusopas

Tässä ohjeessa kerrotaan lyhyesti, kuinka tulostin puretaan pakkauksesta ja asennetaan.

Käyttöohje (HTML)

Tämä ohje löytyy CD-levyltä ja siinä kerrotaan yksityiskohtaisesti, kuinka tulostinta käytetään.

Ohjeessa kerrotaan, kuinka verkon ja tulostinohjaimen asetukset tehdään, ja kuinka tulostimen asetukset tehdään ja tarkistetaan Internet-selaimella ja muilla apuohjelmilla.

Ohje sisältää myös vianetsintämenetelmät, jotka koskevat esimerkiksi tulostamista ja paperitukoksia, sekä tärkeää tietoa paperityypeistä ja vaihdettavista kulutustarvikkeista.

Suosittelemme asentamaan tämän ohjeen tietokoneelle, jolloin se on helposti käytettävissä.

Turvallisuustiedot

Tämä vihkonen sisältää tärkeää tietoa laitteen turvallisesta ja asianmukaisesta käyttämisestä. Lue se ennen laitteen käyttämistä.