Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

RPCS-rasteritulostinohjaimet

Tässä luvussa kerrotaan eri RPCS-rasteritulostinohjainten tiedostojen sijainnit ja niiden järjestelmävaatimukset.

Tiedoston sijainti

Ohjaimet ovat mukana toimitetulla CD-levyllä seuraavissa kansiossa.

• RPCS-rasteritulostinohjain Windows 98/Me -käyttöjärjestelmälle

DRIVERS\RPCS_R\WIN9X_ME\DISK1

• RPCS-rasteritulostinohjain Windows 2000/XP/Vista- ja Windows Server 2003 -käyttöjärjestelmille

DRIVERS\RPCS_R\XP_VISTA\DISK1

• RPCS-rasteritulostinohjain Windows NT 4.0 -käyttöjärjestelmälle

DRIVERS\RPCS_R\NT4\DISK1

Tulostinohjainten järjestelmävaatimukset

• Tietokone

PC/AT-yhteensopiva tietokone, jossa on USB-liitäntä

• Windows NT 4.0 -tulostinohjain ei ole yhteensopiva sellaisen Windows NT 4.0 -version kanssa, joka on tarkoitettu käytettäväksi RISC-suorittimen kanssa (MIPS R -sarja, Alpha AXP- tai Power PC -suorittimet).

• Käyttöjärjestelmät

Windows 98/Me

Windows 2000/XP/Vista tai Windows Server 2003

Windows NT 4.0

• Näytön tarkkuus

Vähintään SVGA 800 × 600 pikseliä

Huom.

• Tulostin ei tue Windows XP 64-bittistä versiota eikä Windows Server 2003 64-bittistä versiota.

• Tulostinohjaimet eivät tue klusterointiteknologiaa Windows 2000- ja Windows Server 2003 -ympäristöissä.

• Lisätietoja tulostinohjaimen käytöstä on tulostinohjaimen Ohje-tiedostossa (Help).