Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Laiteohjelmiston päivittäminen

Tässä osassa kerrotaan, miten tulostimen ja verkkokortin laiteohjelmisto päivitetään lataamalla uusin ohjelmisto verkkosivulta ja asentamalla se.

1. Lataa tiedosto ja pura sen pakkaus.

2. Asenna ohjelmisto kaksoisnapsauttamalla .exe-päätteistä tiedostoa.

Lue tulostimen laiteohjelmiston kansiossa olevat ohjetiedostot, ennen kuin suoritat päivityksen.

Huom.

• Voit tarkistaa nykyisen ohjelmistoversion tulostamalla laitteen määritystiedot [List/Test Print]-valikosta.