Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Laitteiden poistaminen

Jos Windows muodostaa automaattisesti valtuuttamattoman USB-yhteyden, voit poistaa laitteen ja muut vastaavat. Varmista, että et poista tarpeellisia laiteohjaimia. Jos USB-yhteys muodostuu normaalisti, tätä toimenpidettä ei tarvita.

Tärkeää

• Seuraavissa ohjeissa on esimerkkinä Windows 98. Toimenpiteet muissa käyttöjärjestelmissä voivat olla erilaisia.

1. Laita tulostin päälle [Virta] -näppäintä painamalla.

kuva

2. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset] ja napsauta [Ohjauspaneeli].

3. Kaksoisnapsauta [Järjestelmä].

4. Napsauta [Laitehallinta]-välilehteä.

5. Napsauta [GJ USB Printing Support] tai [Tuotenimi].

6. Napsauta [Poista].

Näyttöön tulee varmistusviesti.

7. Napsauta [OK].

8. Napsauta [Sulje].