Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Tulostuspalvelimen asetukset

Tee tulostuspalvelimen asetukset alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Tärkeää

• Jotta voit muuttaa tulostuspalvelimen asetuksia Windows 2000, Windows XP Professional, Windows Server 2003 tai Window Vista -käyttöjärjestelmässä sinulla tulee olla "Printer Management access authentication" -oikeus. Windows NT 4.0 -käyttöjärjestelmässä sinulla tulee olla "Full Control access authentication" -oikeus. Jotta saisit tarvittavat oikeudet, kirjaudu laitteelle pääkäyttäjänä tai Power Users -ryhmän jäsenenä.

1. Osoita [Käynnistä]-valikossa [Kaikki ohjelmat], osoita [DeskTopBinder], [SmartDeviceMonitor for Client] ja valitse [Tulostuspalvelimen asetukset].

Tulostuspalvelimen asetukset -valintaikkuna avautuu.

2. Valitse [Ilmoita asiakastietokoneille tulosteista/datan siirrosta] -valintaruutu, ja klikkaa sitten [OK].

Riippuen tulostuspalvelimen asetuksista näyttöön tulee valintaikkuna. Lue ikkunassa oleva viesti ja klikkaa [OK].

Jos klikkaat [Peruuta], tehdyt muutokset perutaan.

3. Näyttöön tulee valintaikkuna, jossa on asiakaskoneen asetukset. Klikkaa [OK].

Tulostuspalvelimen asetukset on muutettu. Sinun tulee kuitenkin tehdä ilmoitusasetukset jokaiselle asiakaskoneelle.

Huom.

• Jos spooleri pysähtyy, käynnissä oleva työ tulostetaan kokonaan uudelleen.

• Jos [Lisäasetukset] ei ollut valittuna, se valitaan automaattisesti.