Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Paperiasetusten määrittäminen tulostimen ohjauspaneelilta (Paper Input -valikko)

Tässä kerrotaan, mitä asetuksia voit määrittää paperinsyöttövalikossa. Niitä ovat esimerkiksi kasettiin 1 asetetun paperin koko ja tyyppi.

Kun asetat paperia ensimmäisen kerran tai aina kun vaihdat paperin kokoa tai tyyppiä, paperin asetukset pitää määrittää tulostimen ohjauspaneelin “paperinsyöttövalikossa”.

Kasetin paperikoko

Voit määrittää paperikasettiin asetetun paperin koon.

Paperityyppi

Voit määrittää paperikasettiin asetetun paperin tyypin.

Kasetin autom. valinta

Voit määrittää, valitaanko kasetti automaattisesti paperin koon ja tyypin mukaan.

Kasettijärjestys

Voit määrittää ensisijaisen paperikasetin. Tehdasasetus on “kasetti 1”.

Huom.

• Jos valitset “Kasetin autom. valinta”, kasetti valitaan automaattisesti kohdassa “Kasetin paperikoko” kasetille määritetyn paperikoon mukaan.