Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman asentaminen

Asenna DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client seuraavien ohjeiden mukaan.

Tärkeää

• Jotta voit asentaa SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman Windows 2000/XP Professional/Vista-, Windows Server 2003- ja Windows NT 4.0 -käyttöjärjestelmässä, käyttäjätililläsi pitää olla oikeudet tulostimien hallintaan. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

• Asenna SmartDeviceMonitor for Client ennen kuin asennat tulostinohjaimen, jos käytät SmartDeviceMonitor for Client -porttia.

Voit asentaa SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman kahdella eri tavalla:

Täysi asennus

Asentaa kaikki toiminnot.

Muokattu asennus

Voit valita, mitkä toiminnot asennetaan.

Tässä kerrotaan täyden asennuksen asennusohjeet.

1. Käynnistä Windows ja aseta laitteen mukana toimitettu CD-levy CD-ROM-asemaan.

Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2. Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3. Napsauta [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

4. Valitse asennuksessa käytettävä kieli ja napsauta sitten [Seuraava >].

5. Napsauta [Seuraava >].

6. Ohjelmiston lisenssisopimus näkyy [<Käyttöoikeussopimus>] -valintaikkunassa. Kun olet lukenut sopimuksen, hyväksy sen ehdot napsauttamalla [Kyllä]

7. Napsauta [Täysi asennus].

8. Valitse kansio, johon tiedostot asennetaan, ja napsauta sitten [Seuraava >].

9. Tallenna ohjelmakansio.

10. Napsauta [Seuraava >].

11. Valitse määritetyt asetukset ja napsauta sitten [Seuraava >].

12. Napsauta [Valmis].

Jos näytölle tulee viesti, joka kehottaa käynnistään tietokoneen uudelleen SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman asennuksen jälkeen, tee niin.

Huom.

• Kun olet asettanut CD-levyn tietokoneeseen, näytölle tulee “Drivers, Manual & Utilities” -valintaikkuna. Jos näin ei tapahdu, kaksoisnapsauta CD-ROM-aseman kuvaketta [Oma tietokone]- tai [Järjestelmänhallinta]-kohdassa ja kaksoisnapsauta sitten [Setup.exe].