Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Palvelimen määrittäminen

Noudata ohjeita määrittääksesi tulostuspalvelin, jonka avulla tulostimen käyttö voidaan jakaa eri käyttäjille.

Tärkeää

• Windows 2000/XP/Vista-, Windows Server 2003- ja Windows NT 4.0 -käyttöjärjestelmät: kirjaudu sisään pääkäyttäjänä (käyttäjä, jolla on järjestelmänvalvojan oikeudet).

Tee asetukset tietokoneeseen, joka toimii tulostuspalvelimena.

Tulostuspalvelin on tietokone, jonka avulla jaettua tulostinta ohjataan verkossa.

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjauspaneeli].

2. Napsauta [Verkko- ja Internet-yhteydet].

3. Napsauta [Verkkoyhteydet].

4. Valitse [Lähiverkkoyhteys] napsauttamalla sitä, ja napsauta sitten [Tiedosto]-valikon kohtaa [Ominaisuudet].

5. Valitse [Microsoft-verkkojen asiakas] -valintaruutu.

6. Napsauta [OK].

7. Asenna tulostinohjain.

8. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Tulostimet ja faksit].

9. Napsauta tulostimen kuvaketta, ja napsauta sitten [Tiedosto]-valikon kohtaa [Jakaminen..].

10. Napsauta [Jaa tämä tulostin] ja kirjoita sitten nimi [Jakonimi]-ruutuun.

11. Napsauta [OK].

Huom.

• Tee asetukset asiakastietokoneena toimivaan tietokoneeseen, joka on yhdistetty samaan verkkoon kuin tulostuspalvelin.