Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Konfiguraatiosivun sisältö

Järjestelmän tiedot

Tähän tulostetaan tiedot tulostimen versiosta, tulostimeen liitetyistä lisävarusteista, tulostuskielestä sekä tiedot jäljellä olevasta väriaineesta.

Toisin kuin laitteen ohjauspaneelissa olevassa [Laskuri]-kohdassa, “Kokonaislaskuri” sisältää “Huolto”-toiminnon avulla tulostetut testitulosteet, “Lista/testitulostus”-toiminnon avulla tulostetut konfiguraatiosivut sekä “Laskuri”-toiminnon raportit.

Paperikasetti

Tähän tulostetaan [Ensisijainen kasetti] -valinta sekä Paper Input -valikossa määritetyt asetukset, kuten kasettiin 1 asetetun paperin koko ja tyyppi.

Host Interface, Liittymän tiedot

Tähän tulostetaan Host Interface -valikossa määritetyt asetukset.