Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Tulostimen verkkoliitäntä

Muista asentaa kaikki tarvittavat verkkolaitteet, kuten keskittimet jne., ennen kuin kytket Ethernet-kaapelin tulostimeen.

Voit käyttää 10BASE-T- tai 100BASE-TX -kaapelia.

Tärkeää

• Ethernet-kaapeleita ei toimiteta tulostimen mukana. Valitse kaapeli verkkoympäristön mukaan.

1. Liitä Ethernet-kaapeli tulostimen takana olevaan Ethernet-porttiin.

kuva

2. Liitä kaapelin toinen pää tulostimen verkkoon, kuten keskittimeen.

Tarkista Ethernet-portin LED-valot

kuva

1. Merkkivalo (vihreä)

Palaa vihreänä, kun laite on liitetty verkkoon 100 BASE-TX -kaapelilla. Ei pala, jos 10 BASE-T -kaapeli on käytössä.

2. Merkkivalo (oranssi)

Syttyy aina, kun tulostin lähettää tai vastaanottaa tietoja verkon kautta.

3. [Nollaus]-näppäin

Paina tästä alustaaksesi ja käynnistääksesi verkkoliitäntäkortin uudestaan.