Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Toimituksen tarkistaminen ja purkaminen pakkauksesta

TÄRKEÄÄ

• Laite painaa noin 13 kg.

• Itsesi ja laitteen vahingoittumisen välttämiseksi, nosta laitetta hitaasti ja huolellisesti pitämällä kiinni molemmilta puolilta.

• Huolimaton käsittely ja varomattomuus nostettaessa voi johtaa rikkoutumiseen ja/tai henkilövahinkoon.

Tärkeää

• Älä käynnistä laitetta ennen kuin olet lukenut, kuinka se tehdään.

kuva

Avaa pakkaus ja ota ulos mukana toimitetut tarvikkeet. Tarkista, että pakkauksesta löytyy kaikki seuraavat tarvikkeet:

1. Ota pois suojaava päällys.

2. Poista muovipussi.

3. Nosta tulostin ja siirrä se asennuspaikkaan.

Tartu kiinni tulostimen sivuilla olevista kohdista kuvan osoittamalla tavalla. Laitetta tulee käsitellä varovasti.

kuva

4. Poista tulostimen rungossa oleva oranssi teippi.

Huom.

• Suosittelemme pakkauksen säilyttämistä, jolloin sitä voi käyttää uudelleen, jos tulostin siirretään toiseen paikkaan.

• Poista oranssit teipit lukuunottamatta teippiä virtajohdon ympärillä.

• USB- ja lähiverkkokaapelia ei toimiteta laitteen mukana.