Screen reader -lukuohjelmaWeb-vakioselaimen sivu

Käyttöpaneeli

Tämän käyttöohjeen kuvissa on malli image. Malli image voi poiketa hieman kuvista.

kuva

1. Näyttö

Näyttää tulostimen nykyisen tilan ja virheilmoitukset.

2. Värikasetin tyhjenemisen merkkivalo

Kukin merkkivalo vastaa yhtä värikasettia. Merkkivalot osoittavat niiden tilan vasemmalta alkaen musta (K), syaani (C), magenta (M) ja keltainen (Y).

3. [Menu]-näppäin

Paina, kun haluat tehdä asetuksia tai tarkistaa nykyiset asetukset.

4. [Online]-näppäin

Osoittaa, onko tulostin online- tai offline-tilassa. Paina vaihtaaksesi tilaksi online tai offline.

Tulostin on online-tilassa valon palaessa, jolloin tietoja voidaan vastaanottaa isäntätietokoneelta.

Tulostin on offline-tilassa, kun valo ei pala, jolloin tietoja ei voi vastaanottaa isäntätietokoneelta.

Paina valmiustilan palauttamiseksi.

5. [Form Feed / Head-cleaning] -näppäin

Kun tulostin on offline-tilassa, painamalla tulostetaan kaikki tulostimen puskurimuistissa olevat tiedot.

Voit käyttää pakottaaksesi tulostimen tulostamaan online-tilassa vastaanotetut tiedot, jos paperikoko tai -tyyppi ei vastaa asetettua paperikokoa tai -tyyppiä.

Paina näppäintä, jos näyttöön ilmestyy ilmoitus, jossa kehotetaan poistamaan paperitukos [Form Feed / Head-cleaning] -näppäintä painamalla.

Kun tulostin on offline-tilassa, paina [Form Feed / Head-cleaning] -näppäintä ja pidä se painettuna kolmen sekunnin ajan puhdistaaksesi syaanin , magentan, keltaisen ja mustan tulostuspään.

6. [Job Reset] -näppäin

Voit peruuttaa meneillään olevan tulostustyön tulostimen ollessa online-tilassa painamalla näppäintä.

7. Varoitusmerkkivalo

Tämä valo syttyy, kun tulostimessa tapahtuu virhe. Punainen merkkivalo tarkoittaa, että on tapahtunut virhe, joka estää tulostamisen. Keltainen merkkivalo tarkoittaa tulostamisen aikana mahdollisesti tapahtunutta virhettä.

Jos punainen merkkivalo palaa, noudata näyttöön tulevia ohjeita.

8. [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin]-näppäimet

Näppäimillä kasvatetaan tai vähennetään näytössä näkyviä arvoja asetuksia tehtäessä.

Voit nopeuttaa toimintoa pitämällä näppäintä painettuna, jolloin näytössä näkyvät arvot kasvavat tai vähenevät 10 yksikköä kerrallaan.

Tämän toiminnon käyttämiseksi: aseta [Huolto]-valikon [Näppäintoisto]-asetukseksi [Käytössä].

9. [#Enter]-näppäin

Paina näppäintä suorittaaksesi näytöllä valitun toiminnon.

10. [Escape]-näppäin

Paina näppäintä palataksesi edelliseen näyttöön.

11. [Virta]-näppäin

• Virta kytketään ja sammutetaan tätä näppäintä painamalla.

• Virta kytketään päälle painamalla [Virta]-näppäintä ja pitämällä se painettuna yhden sekunnin ajan, kunnes sen valo syttyy.

• Kun virta on kytketty päälle, [Virta]-näppäin vilkkuu, kunnes tulostin on tulostusvalmis. Tällöin näppäimen vilkkuminen lakkaa ja valo jää palamaan.

• Kun virta sammutetaan, näppäin vilkkuu hitaasti, kunnes tulostin on sammunut kokonaan, minkä jälkeen näppäimen valo sammuu.

• Valmiustila tarkoittaa, että tulostin on “valmiustilassa”. Virrankulutuksen välttämiseksi, irrota virtapistoke pistorasiasta.

12. Tiedonsiirron merkkivalo

Merkkivalo vilkkuu, kun tulostin vastaanottaa tietoja tietokoneelta. Tiedonsiirron merkkivalo palaa, jos tulostimessa on tulostettavia tietoja.