Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

RPCS-rasterprinterstuurprogramma's

In dit gedeelte worden de bestandslocaties van de verschillende RPCS-rasterprinterstuurprogramma's en hun systeemvereisten vermeld.

Bestandslocatie

De stuurprogramma's bevinden zich in de volgende mappen op de meegeleverde cd-rom.

• RPCS-rasterprinterstuurprogramma voor Windows 98/Me

DRIVERS\RPCS_R\WIN9X_ME\DISK1

• RPCS-rasterprinterstuurprogramma voor Windows 2000/XP/Vista en Windows Server 2003

DRIVERS\RPCS_R\XP_VISTA\DISK1

• RPCS-rasterprinterstuurprogramma voor Windows NT 4.0

DRIVERS\RPCS_R\NT4\DISK1

Systeemvereisten voor de printerstuurprogramma's

• Computer

PC/AT-compatibele computer met USB-interface

• Het Windows NT 4.0-printerstuurprogramma is incompatibel met elke versie van Windows NT 4.0 die is ontworpen om op een RISC-processor te worden uitgevoerd (MIPS R-serie-, Alpha AXP- of Power PC-processoren).

• Besturingssystemen

Windows 98/Me

Windows 2000/XP/Vista of Windows Server 2003

Windows NT 4.0

• Beeldresolutie

Minimaal SVGA 800 × 600 pixels

Opmerking