Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Punten om niet te vergeten wanneer u een printer deelt onder Windows 98/Me

Wanneer u een printer deelt vanaf een afdrukserver en verbinding maakt met een printer vanaf een Windows 98/Me-computer, bestaat het risico dat er een probleem ontstaat met de installatie van het printerstuurprogramma aan de clientzijde. In dit geval stelt u de volgende instellingen in bij zowel de afdrukserver als de client:

Details van problemen die kunnen voorkomen

Het delen van de printer wordt niet op de clientcomputer weergegeven en wanneer u probeert om af te drukken, wordt het afdrukken niet gestart en wordt een "Foutbericht" weergegeven.

Afdrukserverinstellingen

Open op de afdrukserver via het pictogram Printers de printereigenschappen. Verwijder in het tabblad [Algemeen] [Opmerking].

Probeer het volgende als het u niet lukt om "Printerserverinstellingen" te verlaten:

1. Voer op het tabblad [Delen] de naam [Naam share] in van minder dan zeven letters.

2. Verwijder [Opmerking] op het tabblad [Delen].

3. Voer de naam van de server (computernaam) in van minder dan zeven letters.

Een clientcomputer resetten

1. Verwijder het printerstuurprogramma van de clientcomputer en start Windows vervolgens opnieuw op.

2. Definieer op de afdrukserver de noodzakelijke instellingen onder "Afdrukserverinstellingen".

3. Installeer het printerstuurprogramma opnieuw op de clientcomputer.