Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het printerstuurprogramma verwijderen

Als u het printerstuurprogramma wilt bijwerken, moet u het oude printerstuurprogramma verwijderen voordat u het nieuwe installeert.

Belangrijk

1. Druk op de toets [Stroom] om de printer uit te schakelen.

afbeelding

2. Wijs in het menu [Start] naar [Instellingen], en klik daarna op [Printers].

3. Klik op het pictogram van de printer en klik vervolgens op [Verwijderen] in het menu [Bestand].

Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

4. Klik op [Ja].

Het printerstuurprogramma is verwijderd.

5. Dubbelklik op [Deze computer].

6. Klik in het menu [Beeld] op [Mapopties...].

7. Klik op het tabblad [Weergave].

8. Klik in het vak [Geavanceerde instellingen:] op [Verborgen bestanden en mappen niet weergeven], en schakel vervolgens het selectievakje [Het volledige pad in de titelbalk weergeven] in.

9. Klik op [OK].

10. Wijs in het menu [Start] naar [Zoeken], en klik op [Naar bestanden of mappen...].

11. Klik op het tabblad [Naam & locatie] en voer vervolgens een bestandsnaam in het veld [Naam:] in.

Voer "RCDAD19X.inf" in als de INF-naam.

12. Selecteer in het vak [Zoeken in:] het station waarop Windows is geïnstalleerd, en klik vervolgens op [Nu zoeken].

13. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat als het zoekresultaat wordt weergegeven, en klik vervolgens op [Verwijderen...].

Het INF-bestand is verwijderd.

14. Start Windows opnieuw op nadat u het printerstuurprogramma heeft verwijderd.