Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Over een lange afstand verplaatsen

1. Schakel de stroom uit, verwijder de USB-kabel of Ethernet-kabel en haal de stekker uit het stopcontact. Verwijder de printcartridges niet. Verwijder het papier.

2. Verpak de printer voor transport wanneer u de printer over een lange afstand verplaatst, bijvoorbeeld als uw kantoor of als u zelf verhuist. Verwijder alle kabels, plaats de printer in de doos waarin deze bij aankoop was verpakt en transporteer de printer rechtop. Nadat de printer is verhuisd, verwijdert u eerst de netwerkinterfacekaart en plaatst u deze vervolgens weer terug.

Neem contact op met uw verkoop- of servicevertegenwoordiger voor meer informatie.