Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het Systeemmenu wijzigen

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de modus Energiespaarstand instelt als een voorbeeld van hoe u een instelling van het Systeemmenu wijzigt.

1. Druk op de [Menu]-toets.

afbeelding

2. Druk op [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Systeem] weer te geven, en druk vervolgens op de toets [#Enter].

Menu:
      Systeem
  3. Druk op [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om [Energiespaarst.] weer te geven en druk vervolgens op de toets [#Enter].

Systeem:
      Energiespaarst.
  4. Druk op [Pijltje omhoog] of [Pijltje omlaag] om de tijd te selecteren voordat wordt overgeschakeld op de Energiespaarstand.

En.sprst. Timer:
      *5 minuten
  5. Druk op de toets [#Enter].

Het scherm [Systeem] wordt weergegeven.

6. Druk op de toets [Online].

Het beginscherm wordt weergegeven.