Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De meldingen over de printerstatus opgeven die via e-mail moeten worden verzonden

In E-mail kunt u de basis- en verificatie-instellingen opgeven voor het verzenden van e-mail.

SMTP-server opgeven

U kunt opgeven of SMTP moet worden gebruikt en de SMTP-servernaam en het SMTP-poortnummer opgeven. Het "E-mailadres beheerder" wordt in het e-mailbericht weergegeven. Het "E-mailadres apparaat" wordt in het vak "Van" weergegeven.

Functies

Selecteerbare waarde

Standaard

SMTP

Actief

Inactief

Inactief

SMTP Servernaam

127 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen

SMTP poortnummer

1-65535

25

E-mailadres apparaat

127 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen

E-mailadres beheerder

127 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen

Tekst in E-mail

255 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek) (2-byte tekens beschikbaar)

Geen

SMTP-verificatie opgeven

Door de SMTP-verificatie-instelling op te geven, kunt u e-mails verzenden naar bestemmingen waar de e-mailserver SMTP-verificatie uitvoert.

Als u de SMTP-verificatie-instelling opgeeft, kunt u zich aanmelden bij SMTP-servers die verificatie vereisen. De ondersteunde verificatieprotocollen zijn: CRAM MD5, PLAIN en LOGIN.

Als u [SMTP verificatie codering] instelt op [Automatisch], probeert de printer zich aan te melden met behulp van CRAM MD5, LOGIN en vervolgens PLAIN.

Als u [SMTP verificatie codering] instelt op [Aan], probeert de printer zich alleen aan te melden met behulp van CRAM MD5. Als u [SMTP verificatie codering] instelt op [Uit], probeert de printer zich aan te melden met LOGIN, en vervolgens met PLAIN.

Functies

Selecteerbare waarde

Standaard

SMTP verificatie

Actief

Inactief

Inactief

SMTP verificatienaam

191 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen

SMTP verificatiewachtwoord

63 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen (geen wachtwoord)

SMTP verificatie codering

Automatisch

Aan

Uit

Automatisch

POP opgeven voor SMTP

Door de SMTP-verificatie-instelling op te geven, kunt u e-mails verzenden naar bestemmingen waar de e-mailserver SMTP-verificatie uitvoert.

Door POP te gebruiken voor SMTP, kunt u zich aanmelden bij een SMTP-server die POP ondersteunt voor SMTP.

U kunt opgeven of u POP voor SMTP wilt gebruiken en de POP-servernaam, het POP-poortnummer, de POP-gebruikersnaam en het POP-wachtwoord opgeven.

Als u [Pop verificatie codering] instelt op [Automatisch], probeert de printer zich aan te melden bij APOP-aanmelding, en vervolgens in normale tekst.

Als u [Pop verificatie codering] instelt op [Aan], probeert de printer zich alleen via APOP-aanmelding aan te melden. Als u [Pop verificatie codering] instelt op [Uit], probeert de printer zich alleen in normale tekst aan te melden.

In standby-tijd volgend op POP-verificatie (in milliseconden), kunt u opgeven hoe lang de printer kan wachten alvorens zich aan te melden bij de SMTP-server nadat deze zich bij de POP-server heeft aangemeld.

Functies

Selecteerbare waarde

Standaard

POP voor SMTP

Actief

Inactief

Inactief

POP servernaam

127 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen

POP-poortnummer

1-65535 (1-byte numerieke tekens)

POP gebruikersnaam

127 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen

POP wachtwoord

63 tekens maximaal (1-byte alfanumeriek)

Geen (geen wachtwoord)

Pop verificatie codering

Automatisch

Aan

Uit

Automatisch

Wachttijd na POP verificatie

0-10000 (milliseconde(n))