Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De printerinstellingen wijzigen

U kunt de instellingen van de printer wijzigen.

1. Start de webbrowser.

2. Typ in de adresbalk "http://(IP-adres of hostnaam van printer)/".

3. Klik op [Configuratie], en vervolgens op [Algemene instellingen].

Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin u een gebruikersnaam en wachtwoord moet invoeren.

4. Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in en klik op [OK].

Als dit de eerste keer is dat dit wordt gedaan, voert u "admin" als de gebruikersnaam in en laat u het wachtwoord leeg.

Om beveiligingsredenen is het belangrijk dat u het wachtwoord wijzigt.

5. Geef de printerinstellingen op.

6. Klik op [OK].

De opgegeven instellingen worden naar de printer verzonden.