Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De eerste pagina weergeven

In dit gedeelte vindt u een uitleg van de eerste pagina en wordt beschreven hoe u de webbrowser weergeeft.

1. Start de webbrowser.

2. Typ in de adresbalk van de webbrowser "http://(IP-adres van printer)/" om toegang tot de printer te krijgen.

Als een DNS- of WINS-server in gebruik is en de hostnaam van de printer is opgegeven, kunt u in plaats van het IP-adres de hostnaam opgeven.

De webpagina die wordt weergegeven, is in de volgende gebieden onderverdeeld.

afbeelding

1. Menugebied

Er wordt een menu weergegeven.

Wanneer u op een item in het menugebied klikt, wordt informatie over het item weergegeven.

2. Tabgebied

Hier worden details van elk menu weergegeven.

3. Koptekstgebied

Hier wordt de koppeling naar de Help weergegeven.

4. Help

U kunt de Help raadplegen om de inhoud van Help-bestanden te bekijken.

5. Werkgebied

Hier wordt informatie weergegeven over een item dat in het menugebied is geselecteerd.

De informatie die in het werkgebied wordt weergegeven, wordt niet automatisch bijgewerkt.

Als u de informatie wilt bijwerken, klikt u op [Vernieuwen] in de rechterbovenhoek van het werkgebied.

Als u het gehele webbrowservenster wilt vernieuwen, klikt u op [Vernieuwen] in de werkbalk van de webbrowser.