Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Openen vanuit een toepassing

Als u het dialoogvenster met printereigenschappen vanuit een toepassing opent, worden de standaardinstellingen weergegeven. Wijzig de instellingen en maak uw afdruk.

Wijzigingen die u hier aanbrengt, gelden alleen voor de desbetreffende toepassing en alleen zolang de toepassing open is.

Sommige toepassingen kunnen de instellingen van de printereigenschappen automatisch wijzigen.

De onderstaande procedure is een voorbeeld voor Paint (meegeleverd met het standaardpakket van Windows).

Hoe u het dialoogvenster met printereigenschappen opent, is afhankelijk van de toepassing. Vanuit de meeste toepassingen kan het dialoogvenster met printereigenschappen worden geopend door te klikken op [Afdrukken...] of [Pagina-instellingen...] in het menu [Bestand], en vervolgens te klikken op [Eigenschappen] (Windows XP/Vista, Windows Server 2003: [Voorkeuren]). Raadpleeg de Help van de toepassing voor meer informatie.

1. Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

2. Selecteer de naam van deze printer in de lijst Naam, en klik vervolgens op Eigenschappen (Windows XP/Vista, Windows Server 2003: Voorkeuren).

Het dialoogvenster Printereigenschappen (Windows XP/Vista, Windows Server 2003: het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen]) wordt weergegeven.