Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Clientinstalleren

Volg de onderstaande procedure om de DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client te installeren.

Belangrijk

U kunt SmartDeviceMonitor for Client op een van de volgende twee manieren installeren:

Volledige installatie

Alle modules worden geïnstalleerd.

Aangepaste installatie

U kunt selecteren welke modules worden geïnstalleerd.

In dit gedeelte wordt de procedure voor een volledige installatie uitgelegd.

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation.

Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Selecteer een interfacetaal, en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

4. Selecteer de taal voor de installatie en klik vervolgens op [Volgende >].

5. Klik op [Volgende >].

6. De softwarelicentieovereenkomst wordt in het dialoogvenster [<Licentie-overeenkomst>] weergegeven. Klik nadat u deze hebt gelezen op [Ja] om ermee akkoord te gaan.

7. Klik op [Volledige installatie].

8. Selecteer de map waarin u de bestanden wilt installeren, en klik daarna op [Volgende >].

9. Registreer de programmamap.

10. Klik op [Volgende >].

11. Controleer de opgegeven instelling en klik daarna op [Volgende >].

12. Klik op [Voltooien].

Als het vereist is om de computer opnieuw te starten na het installeren van SmartDeviceMonitor for Client, start u de computer opnieuw op.

Opmerking