Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

De LPR-poort gebruiken

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u het printerstuurprogramma (TCP/IP) installeert en de LPR-poort instelt.

Belangrijk

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation.

Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

2. Selecteer een interfacetaal, en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [Printer Driver].

De softwarelicentieovereenkomst verschijnt in het dialoogvenster [<Licentie-overeenkomst>].

4. Lees de volledige licentieovereenkomst zorgvuldig door. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, klikt u op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.], en klikt u daarna op [Volgende >].

5. Klik op [Verbonden via LAN].

6. Dubbelklik op de naam van de printer om de printerinstellingen weer te geven.

De gegevens die worden weergegeven in [Opmerking:], [Stuurprogramma:] en [Poort:] variëren afhankelijk van het besturingssysteem, het printermodel en de poort.

7. Klik op [Poort:], en klik daarna op [Toevoegen].

8. Klik op [LPR-poort] en klik vervolgens op [OK].

Als [LPR-poort] niet wordt weergegeven, raadpleegt u de Help van Windows en installeert u de poort.

9. Voer het IP-adres van de printer in het vak [Naam of adres van server die LPD levert] in.

10. Voer "lp" in het vak [Naam of adres van server die LPD levert] in en klik op [OK].

De poort is toegevoegd.

11. Controleer of de poort van de geselecteerde printer wordt weergegeven in [Poort:].

12. Configureer de standaardprinter indien dit noodzakelijk is.

13. Klik op [Doorgaan].

De installatie van het printerstuurprogramma wordt gestart.

14. Geef aan of de statusmonitor wel of niet automatisch moet worden geopend.

15. Klik op [Volgende >].

16. Klik op [Voltooien] in het dialoogvenster voor het voltooien van de installatie.