Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Snelinstallatie voor USB

Volg de onderstaande procedure om het printerstuurprogramma en de gebruikershandleiding te installeren.

Belangrijk

Opmerkingen over de installatie (USB-aansluiting)

Als het bericht "Kan digitale handtekening niet vinden" of het dialoogvenster [Software-installatie] , [Hardware-installatie] of [De uitgever van dit stuurprogramma kan niet worden gecontroleerd] wordt weergegeven:

1. Klik op [Ja], [Doorgaan] of [Dit stuurprogramma toch installeren] om de installatie voort te zetten.

Als het dialoogvenster [Wizard Nieuwe hardware gevonden] wordt geopend:

1. Klik op [Ik wil zelf kiezen (geavanceerd)], en klik daarna op [Volgende >].

2. Klik op [Ook op deze locatie zoeken], en klik daarna op [Bladeren].

3. Blader naar "DRIVERS" op de cd-rom, en klik daarna op [OK]. Selecteer de map die geschikt is voor uw besturingssysteem.

Zorg dat het selectievakje [Op verwisselbare media zoeken (b.v. op een diskette of cd-rom)] is uitgeschakeld.

Zie Software op de cd-rom voor meer informatie over de bestanden die zijn opgeslagen op de meegeleverde cd-rom.

1. Start Windows en plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation.

Sluit alle toepassingen die momenteel worden uitgevoerd.

Wanneer u Windows start, wordt de "Wizard Nieuwe hardware" mogelijk weergegeven. Als dit gebeurt, klikt u op [Annuleren]. Controleer nogmaals of de printer is uitgeschakeld.

2. Selecteer een taak voor de interface en klik vervolgens op [OK].

3. Klik op [Snelinstallatie voor USB].

4. Lees de volledige licentieovereenkomst zorgvuldig door. Als u akkoord gaat met de voorwaarden, klikt u op [Ik ga akkoord met de overeenkomst.], en klikt u daarna op [Volgende >].

5. Controleer of de printer is uitgeschakeld en klik daarna op [Volgende >].

6. Controleer nogmaals of de printer is uitgeschakeld, en klik daarna op [Volgende >].

Controleer of het onderstaande dialoogvenster wordt weergegeven.

Als het dialoogvenster [Software-installatie] of [De uitgever van dit stuurprogramma kan niet worden gecontroleerd] wordt weergegeven, raadpleegt u "Opmerkingen over de installatie".

7. Zorg dat de computer en de printer op de juiste wijze zijn aangesloten, en druk daarna op de toets [Aan/uit].

De installatie wordt gestart.

Als de aansluiting op de computer niet is bevestigd, brengt u de poortinstellingen nogmaals aan nadat de installatie is voltooid.

Als het bericht "Kan digitale handleiding niet vinden" of het dialoogvenster [Wizard Nieuwe hardware gevonden] of [Hardware-installatie] wordt weergegeven, raadpleegt u "Opmerkingen over de installatie".

8. Geef aan of u de printerstatusmonitor wel of niet automatisch wilt openen, en klik daarna op [Volgende >].

9. Controleer het resultaat van de installatie en klik daarna op [Volgende >].

Installeer de gebruikershandleiding.

10. Klik op [Voltooien].

Het printerstuurprogramma en de gebruikershandleiding zijn nu geïnstalleerd.

Als het bericht "Kan digitale handleiding niet vinden" of het dialoogvenster [Wizard Nieuwe hardware gevonden] of [Hardware-installatie] wordt weergegeven, raadpleegt u "Opmerkingen over de installatie".