Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Het stroomsnoer aansluiten en het apparaat inschakelen

Voordat u de printer op een computer aansluit, sluit u het stroomsnoer van de printer aan en schakelt u de printer in.

WAARSCHUWING

Belangrijk

1. Verwijder de oranje tape rondom het stroomsnoer.

2. Plaats de stekker van het stroomsnoer in de printer.

afbeelding

3. Plaats de andere stekker van het stroomsnoer in het stopcontact.

afbeelding

Het oppervlak moet vlak zijn met een maximale afwijking van twee graden.

Zorg dat het stroomsnoer niet onder de printer vastzit.

4. Druk op de toets [Aan/uit].

afbeelding

De printer begint met het aanvoeren van inkt naar de printkoppen (dit duurt ongeveer 6 minuten).

Controleer of het bericht "Gereed" op het bedieningspaneel wordt weergegeven.

Schakel het apparaat gedurende deze periode niet uit. Zorg dat de stekker niet uit het stopcontact wordt verwijderd.

Mogelijk hoort u een klikgeluid terwijl de printkoppen worden gevuld. Dit is geen defect en stopt na een tijdje.