Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Apparaatbehuizing

Dit is een vooraanzicht van de printer.

afbeelding

1. Bovenklep

Normaal gesproken houdt u deze klep dicht. Als u vastgelopen papier niet kunt vinden of vastgelopen papier niet gemakkelijk kunt verwijderen, kunt u de staat van het papier controleren vanaf de bovenkant van de printer.

2. Uitvoerklep lade 1

Afdrukken worden afgeleverd op de klep van lade 1.

3. Uitvoerklepextensie lade 1

Trek deze extensie naar buiten wanneer u papier van een groot formaat gebruikt om te voorkomen dat papier op de grond valt.

4. Klep lade 1

Deze is verbonden met lade 1.

Als u papier wilt plaatsen, verwijdert u de klep van lade 1.

5. Lade 1

Hier plaatst u het papier.

6. Enveloppenkiezer

Voor enveloppen stelt u de hendel in op de achterste positieafbeelding; voor alle andere typen papier stelt u de hendel in op de voorste positie afbeelding.

7. Printcartridge (geel)

8. Printcartridge (magenta)

9. Printcartridge (cyaan)

10. Printcartridge (zwart)

11. Rechtervoorklep

Normaal gesproken houdt u deze klep dicht. U opent deze klep alleen om printcartridges te installeren of te vervangen.

12. Papierinvoerwiel

Dit gebruikt u om papier dat rondom de geleiderplaat is vast komen te zitten te verwijderen.

13. Linkerklep

Normaal gesproken houdt u deze klep dicht. Open deze klep alleen wanneer u aan het papierinvoerwiel moet draaien.