Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Handleidingen voor deze printer

Lees de handleiding die relevant is voor wat u wilt doen.

Verkorte Installatiehandleiding

In deze handleiding wordt in het kort besproken hoe u de printer uit de verpakking haalt en kunt installeren.

Gebruikershandleiding (HTML)

In deze handleiding, die zich op de cd-rom bevindt, wordt het gebruik van de printer uitgebreid besproken.

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u netwerk- en printerdriverinstellingen kunt definiëren, en hoe u printerinstellingen kunt definiëren en controleren met behulp van een webbrowser en andere hulpprogramma's.

De handleiding bevat ook procedures voor probleemoplossing, bijvoorbeeld problemen gerelateerd en afdruk- en papierstoringen, en belangrijke informatie over papiertypen en het vervangen van verbruiksartikelen.

We raden u aan deze handleiding op uw computer te installeren, zodat u deze gemakkelijk kunt raadplegen.

Veiligheidsinformatie

Dit boekje bevat belangrijke informatie over een veilig en correct gebruik van het apparaat. Lees dit boekje door voordat u het apparaat gaat gebruiken.