Koptekst overslaanGelSprinter GX2500
InhoudVorigeVolgendeHelp

Inleiding

Deze gebruiksaanwijzing bevat gedetailleerde informatie over de werking van het apparaat. Om alle mogelijkheden van het apparaat ten volle te benutten, moeten alle gebruikers de gebruiksaanwijzing zorgvuldig doorlezen en de instructies opvolgen. Bewaar de gebruiksaanwijzing in de buurt van het apparaat, zodat u het bij de hand heeft als naslagwerk.

Lees voor een veilig en correct gebruik van het apparaat voordat u het apparaat gaat gebruiken eerst de Veiligheidsvoorschriften in de "Veiligheidsvoorschriften" die bij het apparaat worden geleverd.