Voor schermlezerPagina voor normale webbrowser

NetBSD

Copyrightvermelding van NetBSD

Voor alle gebruikers die dit product gebruiken:

Dit product bevat het NetBSD-besturingssysteem:

Voor het grootste gedeelte is de software waaruit het NetBSD-besturingssysteem bestaat niet publiek. Het copyright ligt bij de auteurs ervan.

In de volgende tekst wordt de copyrightvermelding gebruikt die voor veel van de NetBSD-broncode wordt gebruikt. Voor de exacte copyrightvermelding die op elk van de bestanden/binairen van toepassing is, moet de broncodestructuur worden geraadpleegd.

De volledige broncode is te vinden op http://www.netbsd.org/.

Copyright © 1999, 2000 The NetBSD Foundation, Inc.

Alle rechten voorbehouden.

Herdistributie en gebruik in de vorm van broncode en in binaire vorm, met of zonder wijzigingen, zijn toegestaan, mits aan de volgende voorwaarden is voldaan:

1. Bij herdistributie van broncode moeten de bovenstaande kennisgeving van copyright, deze lijst met voorwaarden en de onderstaande disclaimer worden gehandhaafd.

2. Bij herdistributie in binaire vorm moeten de bovenstaande kennisgeving van copyright, deze lijst met voorwaarden en de volgende disclaimer in de documentatie en/of andere materialen die onderdeel uitmaken van de distributie aanwezig zijn.

3. Al het reclamemateriaal waarin functies of het gebruik van deze software worden vermeld, moet de volgende dankbetuiging bevatten:

Dit product bevat software ontwikkeld door de NetBSD Foundation, Inc. en haar medewerkers.

4. De naam van The NetBSD Foundation of de namen van de personen die een bijdrage hebben geleverd, mogen zonder voorafgaande specifieke schriftelijke toestemming niet worden gebruikt om producten die van deze software zijn afgeleid onder de aandacht te brengen of te promoten.

DEZE SOFTWARE WORDT ZONDER ENIGE WIJZIGINGEN BESCHIKBAAR GESTELD DOOR THE NETBSD FOUNDATION, INC. EN HAAR MEDEWERKERS, EN ALLE UITDRUKKELIJKE OF IMPLICIETE GARANTIES MET INBEGRIP VAN MAAR NIET BEPERKT TOT IMPLICIETE GARANTIES VAN VERKOOPBAARHEID EN GESCHIKTHEID VOOR EEN BEPAALD DOEL WORDEN AFGEWEZEN. THE FOUNDATION OF DEGENEN DIE HIER EEN BIJDRAGE AAN HEBBEN GELEVERD, ZIJN IN GEEN GEVAL AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTELE, SPECIALE, BUITENGEWONE OF GEVOLGSCHADE (MET INBEGRIP VAN MAAR NIET BEPERKT TOT AANSCHAF VAN VERVANGENDE GOEDEREN OF SERVICES, HET NIET MEER KUNNEN GEBRUIKEN, VERLIES VAN GEGEVENS OF WINST OF BEDRIJFSONDERBREKING) ONGEACHT DE WIJZE WAAROP DEZE VEROORZAAKT ZIJN VOLGENS DE THEORIE VAN AANSPRAKELIJKHEID, HETZIJ DOOR EEN HANDELING OP BASIS VAN EEN CONTRACT, STRIKTE AANSPRAKELIJKHEID OF ONRECHTMATIGE DAAD (INCLUSIEF NALATIGHEID EN OVERIGE) VOORTVLOEIEND UIT OF IN VERBAND MET HET GEBRUIK VAN DEZE SOFTWARE, ZELFS INDIEN OP DE HOOGTE GESTELD VAN DE MOGELIJKHEID VAN DERGELIJKE SCHADE.

Verwante onderwerpen

Lijst met namen van auteurs